30 LET DELOVANJA LK GORICA

V Kamniku je 16. decembra 2017 potekala zaključna slovesnost Lokostrelske zveze Slovenije. Našemu klubu je bila izročena plaketa LZS za 30 let delovanja. Kot je povedal predsednik LZS je to za slovenske razmere visoka starost.

Klub je nastal 7. junija 1987, njen prvi predsednik je bil Vinko Zorn, ki je danes še vedno dejaven član kluba. Do sedaj se je razvrstilo 6 predsednikov , z veščinami lokostrelstva pa se  je  ukvarjalo več kot 150  lokostrelcev. Naši člani  so osvajali državne naslove v moški in ženski kategoriji, bili reprezentanti Slovenije na evropskih in svetovnih prvenstvih. Pri tem sta srebrno medaljo na evropskem prvenstvu osvojila Črt Dornik in Rajko Ušaj. Aleksander Stepančič je leta 2002 na državnem prvenstvu postavil celo svetovni rekord!

Za podmaledek predvsem skrbi naš neutrudni učitelj lokostrelstva Dejan Znidarčič. Prav njemu se lahko zahvalimo, da se nam ni treba bati za bodočnost našega kluba.

Na koncu še čestitka vsem našim članom za prehojenih  30 let . Ne pozabimo, da se dobro imamo in pri tem uživamo v tem prvinskem športu predvsem zaradi prijateljstva, ki nas druži!

plaketa-lzs-za-30-obletnico-delovanja-kluba-kamnik16-12-2017